Website Onderhoud

En ja, dat is echt nodig!

Onderhoud van je website

Is het echt nodig?

Ja, je nieuwe website heeft onderhoud nodig! Je wilt toch dat je prachtige online visite kaartje wordt beschermd tegen hackers? En dat je website er goed uit blijft zien? 

Om je WordPress website goed te laten draaien en te beschermen tegen hackers en spammers is het belangrijk om je website regelmatig te updaten en een back-up te maken.

Uiteraard kan je dit zelf doen. Ik leg het je zelfs uit. Maar hoe fijn zou het zijn als je er geen omkijken naar hebt? En als er een probleem zou zijn, dat dit gewoon opgelost wordt? Precies. Daarom kan je bij mij een onderhoudscontract afsluiten.   

Onderhoudscontract

€ 27,50 per maand

 • Twee wekelijks beheer
 • Update WordPress
 • Update Thema
 • Update Plug-ins
 • Back-up website
 Onderhoud

Voorwaarden

 • Een onderhoudscontract wordt aangegaan voor 6 maanden, daarna is het maandelijks opzegbaar. Je ontvangt voorafgaande aan de maand een factuur.
 • Betaal je een jaar vooruit, dan ontvang je 2 maanden gratis en betaal je €275,-
 • Werkzaamheden, zoals aanpassingen in teksten of afbeeldingen of het oplossen van problemen ontstaan omdat je zelf aanpassingen hebt gedaan, worden tegen een uurtarief van €55,- in rekening gebracht. Ik werk daarbij in blokken van 15 minuten.
 • Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. 

Hulp nodig?

Neem een strippenkaart!

Schrijf je veel blogs of is je website dynamisch omdat je bijvoorbeeld fotograaf bent en je portfolio bij moet werken? Of wil je een landingspagina toegevoegd hebben? Of je website gerestyled? Dan is een strippenkaart erg praktisch.

Jij levert aan wat er moet worden gewijzigd en ik voer dat voor je uit. Simpel! Uiteraard hou ik rekening met SEO en de look and feel van jouw website. Ik zal ook je foto's bewerken zodat deze goed uitkomen op je website.

Je kunt ook een strippenkaart afnemen als je maar af en toe hulp nodig hebt en niet iedere maand dringende vragen hebt. Een strippenkaart is namelijk 1 jaar geldig.  

Strippenkaart Basis

€ 150,-

 • 3 uur ondersteuning
 • Eén jaar geldig
 • € 5,- korting op het uurtarief

Strippenkaart Plus

€ 270,-

 • 6 uur ondersteuning
 • Eén jaar geldig
 • € 10,- korting op het uurtarief
Strippenkaart

Voorwaarden

 • Je strippenkaart is één jaar geldig, vanaf de datum van aankoop.
 • Er wordt geregistreerd in minuten en je kunt ieder moment een overzicht opvragen.
 • Openstaande strippen worden niet terugbetaald.
 • Een strippenkaart is niet overdraagbaar.
 • Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. 

Wat zeggen anderen over mij?

Esther Schmit

Agile Pro Center

Ik had Susanne een uitdagende opdracht gegeven om een website te bouwen, aangezien het hele businessplan nog in de kinderschoenen stond. Daarnaast waren er diverse omstandigheden waardoor het project een aantal maanden stil heeft gelegen. Susanne bleef echter heel geduldig en geregeld bij mij checken hoe het er mee was en toen het zo ver was om weer van start te gaan, gingen we als een speer! Susanne stond altijd voor me klaar, dacht met mij mee en was zeer “Agile”. Ben zeer tevreden en trots op het resultaat. Ik kan Susanne dan ook van harte aanbevelen!

Rachel Rust

JS Divine Lashes and Brows

Ik kwam in contact met Susanne via een vriendin van mij. En ik moet je zeggen, onze samenwerking ging als een speer. Via mail en app communiceerden wij. Alle aanpassingen werden dan bekeken en verwerkt. Ik had binnen no time mijn mooie website.
Wat een geweldig mens is Susanne. Wij hebben elkaar nog nooit ontmoet. Alleen contact gehad via app en mail en toch voelde ik die warmte en positiviteit. Ze denkt mee en dat was heel prettig.
Ik kan haar aan iedereen aanraden.
Nogmaals bedankt voor mijn mooie website lieve Susanne

Patricia Vriesde

Feetology

Susanne heb ik ingeschakeld nadat mijn website al maanden in de slob zat.
Zij durfde dit project aan met een reeds bestaande en enigszins ingedeelde website.
 
Samen heeft zij met mij doorgenomen wat het doel was voor mijn website. Ik wilde een overzichtelijke pagina en niet te veel poespas. Het doel van mijn bedrijf moest duidelijk zijn op 1 oogopslag. Ik heb Susanne binnen dit proces ervaren als iemand; waar ik fijn mee kan samenwerken; kennis, ervaring en kunde heeft binnen dit gebied; die altijd tijd heeft voor vragen; zich vastbijt in het project; precies en nauwkeurig werk aflevert.
 
Kortom ik kijk terug op een fijne samenwerking en ben echt superblij met mijn mooie website.

Sonja Klijn

Senior Accountmanager Consolid

Susanne is een collega met wie ik graag samenwerk, zij is iemand die meedenkt en altijd optimistisch is. In de projecten waar ik met haar samenwerk ervaar ik Susanne als een collega op wie ik kan leunen en bij complexere vraagstukken vind ik in haar een goede sparringspartner.

Wat ze zegt doet zij ook, afspraak is afspraak. Door haar gestructureerde manier van werken heeft zij haar zaken goed op orde, dus wanneer je op zoek bent naar de voortgang in een bepaald project kan zij direct duidelijkheid geven over de stand van zaken, daarnaast is zij in staat om verder door te denken en planmatig te werken, waardoor de juiste verwachtingen geschept worden.

Naast dat Susanne een fijne collega is, vind ik haar een leuk en positief mens!

Joop Breuer

Life Coach

Op 1 maart 2020 ben ik met pensioen gegaan. Stilzitten is niets voor mij en daarom heb ik 4 maanden voor mijn pensionering een certificaat als Life coach behaald. Daar hoort een website bij. Natuurlijk heb ik veel gegoogled maar als beginnend ondernemer moet je ook op je huishoudboekje letten. Veel kwaliteit voor een hele betaalbare prijs. Ik kreeg van Susanne een mail waarin ik de teksten moest aanleveren, welk pakket ik bij de provider kon kopen en een contract om de website te bouwen. Ik kon aan de gang. Daarna was Susanne aan de beurt. Telkens weer een klein feestje om te zien hoe de website vorm kreeg. Maar ook kritische positieve opmerkingen van haar kant hoorde bij dit proces. En dan ineens staat er voor een hele betaalbare prijs een supermooie website. Vrienden en ex-collega’s waren enthousiast en wezen me op een paar steken die ik had laten vallen. Geen punt voor Susanne. Binnen no time waren de zetduiveltjes gecorrigeerd en wat staat is dus echt een website. Als je weet wat je wilt maakt Susanne van jouw idee een prachtige site.

Cindy Doff

cindydoff.nl

Ik vond het fijn samenwerken met Susanne. Susanne bracht me snel op het goede spoor door mee te denken en de juiste vragen te stellen. Ze rust niet voor alles technisch helemaal goed staat en tussentijds kon ik steeds met mijn vragen en suggesties bij haar terecht. We sloten af met een zorgvuldige overdracht. Ik ben erg blij met het eindresultaat!

Ingeborg Franx

Mantelzorgmakelaar Noord Holland

Ik heb de samenwerking met Susanne als bijzonder prettig en leerzaam ervaren. Ze luistert goed naar je ideeën en komt zelf ook met leuke aanvullingen om de website mooier te maken. Daarnaast is zij heel goed bereikbaar wat het samenwerken naast professioneel ook makkelijk maakt.  Ik raad haar aan bij iedereen die een vlotte professionele webdesigner zoekt. Een dikke 10!

Klaar om los te laten?

Neem contact op of stuur een what's app bericht

Contactgegevens

Susanne Koning | SK Support

De Dadelboom 72

1911 KM Uitgeest

KvK 72483784

+31 6 28734253

info@susannekoning.nl

Susanne Koning SK Support contact