Wie ben ik?

Susanne Koning

In de eerste plaats ben ik moeder van een tikkeltje eigenwijze maar lieve dochter. Ik woon samen met haar vader in Uitgeest, waar ik geboren en getogen ben. Sinds mijn 8ste jaar speel ik volleybal bij de plaatselijke club en sinds 2017 ben ik ook penningmeester van de vereniging. 

Ik werk sinds 2000 bij Consolid, de grootste detacheerder in Vervoer en Veiligheid. Ik ben verantwoordelijk voor de werving, selectie en plaatsing van (aspirant) buschauffeurs en aanverwante functies binnen het openbaar en besloten vervoer. Ik begeleid kandidaten die het opleidingstraject in gaan om buschauffeur te worden. Ik heb mijn eigen portefeuille van opdrachtgevers en medewerkers, waar ik geheel verantwoordelijk voor ben. Werkgever, coach, salarisadministrateur, HR adviseur en arbeidsbemiddelaar ineen. Wat het mooiste is aan intercedent zijn, is dat je echt iets kan betekenen voor de kandidaten en de opdrachtgevers. Het maakt mijn dag goed als ik iets goed geregeld heb en alle partijen tevreden zijn.  

In 2018 heb ik mijn certificaat voor Virtual Assistant behaald bij de VA Business Academy. Daarna heb ik de opleiding Webassistant  bij Weblish gevolgd en afgerond in 2019.

Ik hou van orde en structuur, werk grondig en heb oog voor details. Ik ben open en eerlijk, wellicht soms wat te direct. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit in te kunnen zetten voor andere ondernemers. 

De reden dat ik SK Support ben gestart is omdat ik meer vrijheid in mijn werkuren wil, niet meer in de file staan en thuis zijn wanneer mijn dochter uit school komt. Dat zijn mijn redenen om ondernemer te worden. Wat waren jouw redenen? En is dat jou gelukt? Of ben je jouw doel uit het oog verloren? Laten we een afspraak maken om te kijken wat ik voor jou kan betekenen en hoe wij jou je doelen kunnen laten behalen.

Workshop website maken

"Als Virtual Assistant help ik drukke en enthousiaste ondernemers, door pro-actief taken uit handen te nemen en werkzaamheden te structureren. Hierdoor kunnen zij zich weer focussen op zaken waar zij goed in zijn en waarvan zij energie krijgen en hun bedrijf kan groeien. "

Susanne Koning

Wat zeggen anderen over mij?

Rachel Rust

JS Divine Lashes and Brows

Ik kwam in contact met Susanne via een vriendin van mij. En ik moet je zeggen onze, samenwerking ging als een speer. Via mail en app communiceerden wij. Alle aanpassingen werden dan bekeken en verwerkt. Ik had binnen no time mijn mooie website.
Wat een geweldig mens is Susanne. Wij hebben elkaar nog nooit ontmoet. Alleen contact gehad via app en mail en toch voelde ik die warmte en positiviteit. Ze denkt mee en dat was heel prettig.
Ik kan haar aan iedereen aanraden.
Nogmaals bedankt voor mijn mooie website lieve Susanne

Patricia Vriesde

Feetology

Susanne heb ik ingeschakeld nadat mijn website al maanden in de slob zat.
Zij durfde dit project aan met een reeds bestaande en enigszins ingedeelde website.
 
Samen heeft zij met mij doorgenomen wat het doel was voor mijn website. Ik wilde een overzichtelijke pagina en niet te veel poespas. Het doel van mijn bedrijf moest duidelijk zijn op 1 oogopslag. Ik heb Susanne binnen dit proces ervaren als iemand; waar ik fijn mee kan samenwerken; kennis, ervaring en kunde heeft binnen dit gebied; die altijd tijd heeft voor vragen; zich vastbijt in het project; precies en nauwkeurig werk aflevert.
 
Kortom ik kijk terug op een fijne samenwerking en ben echt superblij met mijn mooie website.

Sonja Klijn

Senior Accountmanager Consolid

Susanne is een collega met wie ik graag samenwerk, zij is iemand die meedenkt en altijd optimistisch is. In de projecten waar ik met haar samenwerk ervaar ik Susanne als een collega op wie ik kan leunen en bij complexere vraagstukken vind ik in haar een goede sparringspartner.

Wat ze zegt doet zij ook, afspraak is afspraak. Door haar gestructureerde manier van werken heeft zij haar zaken goed op orde, dus wanneer je op zoek bent naar de voortgang in een bepaald project kan zij direct duidelijkheid geven over de stand van zaken, daarnaast is zij in staat om verder door te denken en planmatig te werken, waardoor de juiste verwachtingen geschept worden.

Naast dat Susanne een fijne collega is, vind ik haar een leuk en positief mens!

Certificaat WebAssistent
Certificaat Virtual Assistant

Instafeed

Contactgegevens

Susanne Koning | SK Support

De Dadelboom 72

1911 KM Uitgeest

KvK 72483784

+31 6 28734253

info@susannekoning.nl

Susanne Koning SK Support contact