Portfolio

Kapperstools

Kapperstools is een groothandel exclusief voor salons. Met een klein en deskundig team hebben zij korte lijnen en persoonlijk contact met hun klanten. De website is geheel vernieuwd en zal nog dagelijks aangevuld gaan worden met tal van producten; tijdens de oplevering stonden er al bijna 1000 producten in!

De website is gemaakt met Beaver Builder en voor de filter is er gebruik gemaakt van FacetWP.

Kapperstools, kwaliteit is een keuze

Online Scrum Master Summit

De Online Scrum Master Summit is georganiseerd door Esther Schmit van Agile Pro Center. Met 20 sprekers een week vol van inspiraties, tips en technieken voor Scrum Masters.

De website is gemaakt met Beaver Builder.

Online Scrum Master Summit

Agile Pro Center

Agile Pro Center biedt online trainings- en coaching programma's voor Scrum Masters die worstelen met alle uitdagingen die het werken met Scrum met zich meebrengt.

Wat je vraag ook is, je bent op de juiste plek bij Agile Pro Center. Dit is de eerste stap naar ultieme expertise in scrum.

De website is gemaakt met Beaver Builder.

Agile Pro Center

Mantelzorgmakelaar Noord Holland

Als mantelzorger staat u vaak onverwachts voor diverse zorgtaken waar u niet eerder van hebt gehoord en waar u niet op bent voorbereid. U kunt terechtkomen in een doolhof van ingewikkelde formulieren en onoverzichtelijke procedures. Ingeborg Franx van Mantelzorgmakelaar Noord Holland helpt u graag!

De website is gemaakt met Beaver Builder en er is een chat functie geïnstalleerd van Formzilla.com.

Mantelzorgmakelaar Noord Holland

Van Pardo airconditioning en Koeltechniek

Van Pardo airconditioning en Koeltechniek is een bedrijf met ruim 20 jaar installatie, service en onderhoudservaring in het monteren van airconditioningssystemen.

Het is een enkele pagina met de mogelijkheid om via Whatsapp direct contact op te nemen.

De website is gemaakt met Beaver Builder.

Van Pardo airconditioning en Koeltechniek

Cindydoff.nl

Cindy schrijft en tekent. Deze tekeningen wilde ze professioneler aanbieden dan alleen via Instagram of mail en dus maakten we een webshop. Alle tekeningen zijn uniek en dus one of a kind! Verkocht is verkocht!

De website is gemaakt met Beaver Builder en de Woopack addon.

Cindydoff.nl

Tulpentrots.nl

Een ambitieus en gedreven team, met een passie voor tulpen; Tulpentrots.nl. De tulpen worden vanaf december tot en met april verkocht, tenzij eerder al uitverkocht natuurlijk. Vorig jaar reed ze nog zelf de tulpen in de rondte en gingen de bestelling via whatsapp. Het werd tijd voor een webshop en versturen per post.

De website is gemaakt met Beaver Builder en de Woopack addon.

Tulpentrots.nl

JS Divine Lashes and Brows

JS Divine is gespecialiseerd in Wimperextensions, Lashlift en Browstyling. Op het gebied van wimper- en wenkbrauwbehandelingen ben je verzekerd van kwaliteit en professionaliteit.

Een webshop met de producten die zij in de salon gebruikt en de mogelijkheid om online afspraken te boeken ontbreekt niet. De website is gemaakt met Beaver Builder.

JS Divine Lashes and Brows

Joop Breuer Life Coach

Je hebt de behoefte iets anders te gaan doen? Een andere bewustwording? Een nieuwe weg inslaan? Joop zal je daarbij helpen. Hij geeft je handvatten, inzichten en laat je helemaal zelf ontdekken wat jij wilt en uiteindelijk gaat doen.

Voor Joop heb ik een enkele pagina gemaakt. Alle informatie staat op deze pagina en zoals je zult zien, er ontbreekt niets.

De website is gemaakt met Beaver Builder.

Joop Breuer
feetology.nl

Feetology

Bij Feetology staat de voet centraal. Stap voor stap word je meegenomen naar een goede en verantwoorde voetverzorging.

De website is gemaakt met Elementor. De website is geoptimaliseerd en de afsprakenplanner Salonized toegevoegd. Ideaal voor salons!

Update: vanwege andere werkzaamheden is de eigenaresse van Feetology gestopt met haar werkzaamheden als pedicure.

Klaar om los te laten?

Neem contact op of stuur een what's app bericht

Contactgegevens

Susanne Koning | SK Support

De Dadelboom 72

1911 KM Uitgeest

KvK 72483784

+31 6 28734253

info@susannekoning.nl

Susanne Koning SK Support contact