Portfolio

Joop Breuer Life Coach

Je hebt de behoefte iets anders te gaan doen? Een andere bewustwording? Een nieuwe weg inslaan? Joop zal je daarbij helpen. Hij geeft je handvatten, inzichten en laat je helemaal zelf ontdekken wat jij wilt en uiteindelijk gaat doen.

Voor Joop heb ik een enkele pagina gemaakt. Alle informatie staat op deze pagina en zoals je zult zien, er ontbreekt niets.

De website is gemaakt met Beaver Builder.

Joop Breuer

Leafs Flower Art

Lisette Wesselman is eigenaresse van Leafs Flower Art, bloemwerkstylist in Noord Holland. Zij heeft de workshop gevolgd bij mij en ze is nu in staat om zelf de teksten aan te passen, afbeeldingen te wijzigen, pagina's toe te voegen en haar portfolio aan te vullen. Dat laatste zal nodig zijn, want wat een prachtige bloemwerken maakt zij en dat zie je terug op haar website.

De website is gemaakt met Beaver Builder.

Leafs Flower Art

JS Divine Lashes and Brows

JS Divine is gespecialiseerd in Wimperextensions, Lashlift en Browstyling. Op het gebied van wimper- en wenkbrauwbehandelingen ben je verzekerd van kwaliteit en professionaliteit.

Online afsprakenplanner Salonized is een perfecte toevoeging aan de dienstverlening. De website is gemaakt met Beaver Builder.

JS Divine Lashes and Brows

Feetology

Bij Feetology staat de voet centraal. Stap voor stap word je meegenomen naar een goede en verantwoorde voetverzorging.

De website is gemaakt met Elementor. De website is geoptimaliseerd en de afsprakenplanner Salonized toegevoegd. Ideaal voor salons!

Feetology

Klaar om los te laten?

Neem contact op of stuur een what's app bericht

Contactgegevens

Susanne Koning | SK Support

De Dadelboom 72

1911 KM Uitgeest

KvK 72483784

+31 6 28734253

info@susannekoning.nl

Susanne Koning SK Support contact