Virtual Assistant, iets voor jou?

Virtual Assistant nodig

Ben jij een ondernemer? Groeit je bedrijf razendsnel en ben je succesvol? Vliegt al het werk je soms een beetje aan?

Of red je het eigenlijk allemaal wel? Is je Social Media bijgehouden en is je website up-to-date? Ontvangen je klanten op tijd antwoord op hun vragen? Heb je die stukken al afgerond? Zijn de locaties al geboekt? De kandidaten al uitgenodigd? Heb je wel gedacht aan de lunch daarbij? Best veel wat je allemaal doet en aan moet denken of niet?

Kan je meer uit jezelf halen?

Ik denk van wel. Je hoeft niet alles zelf te doen. De tijd dat je aan het worstelen bent met zaken die je helemaal niet leuk vindt om te doen of die je veel tijd kosten, zou je die tijd niet liever besteden aan je core business? Hetgeen waar je ondernemer voor bent geworden?

Hoe dan?

Begin met delegeren en zet een virtual assistant in! Zij neemt diverse taken uit handen. Hierdoor creëer jij meer tijd voor jezelf. Het belangrijkste is dat je vertrouwen hebt in je virtual assistant. Samenwerken betekent dat je gegevens moet uitwisselen. Daarom is het goed om rustig de tijd te nemen om iemand te zoeken. Het is belangrijk dat je je goed voelt bij de virtual assistent.

Twijfels?

Misschien heb je twijfels of je het wel kan betalen, of je wel genoeg taken hebt om uit handen te geven en of ze wel doet wat ze zegt. Dat is op zich logisch, maar draai het eens om? Wat als het allemaal wel lukt? Kijk eens naar wat het jou gaat opleveren. Dat is een fijne gedachte toch? Je hoeft een virtual assistant niet voor 40 uur in de week in dienst te nemen. Je bespreekt samen welke werkzaamheden je uit handen wilt geven en voor hoeveel uur per week of maand je haar wilt inzetten. In het begin zal je tijd moeten investeren om haar in te werken, maar uiteindelijk levert je dat meer tijd en geld op. Zie het inzetten van een virtueel assistent als een investering! Wil je meer weten, neem dan contact met mij op.

Virtual Assistant, iets voor jou? Ben jij een ondernemer? Groeit je bedrijf razendsnel en ben je succesvol? Vliegt al het werk je soms een beetje aan?
Virtual Assistant, iets voor jou? Ben jij een ondernemer? Groeit je bedrijf razendsnel en ben je succesvol? Vliegt al het werk je soms een beetje aan?