Wil jij een website die...

Klanten aantrekt

Professioneel is

Die staat voor wie jij bent

Je makkelijk kan aanpassen

Ik neem het uit jouw handen

Je wilt een website, maar waar begin je? Hoe werkt dat? Welk programma moet je gebruiken? Welke domeinnaam? Welke hostingpartij? 

Zie je door de bomen het bos niet meer? Geef het uit handen! Ga je tijd niet zitten te verdoen met deze technische zaken, ik doe het graag voor je!  

Website maken

Je bent een drukke en enthousiaste ondernemer en goed in wat je doet. Maar een website maken, dat kost je veel te veel tijd. 

Ik help je graag met het maken of vernieuwen van je website. We gaan samen op zoek naar jouw perfecte website door met elkaar in gesprek te gaan. Ik denk met je mee en zorg voor de techniek in de achtergrond. Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Ik maak een website voor jou voor €689,- excl. 21% BTW

Tijdens het proces hebben we regelmatig contact, zodat ik weet dat we op de goede weg zijn. Voordat we de website overzetten, loop jij de website nog na en nadat ik de website heb overgezet is er nog een correctieronde mogelijk. 

Na oplevering van de website, dien je deze ook te onderhouden. Zie het net als een auto, zonder onderhoud komt deze stil te staan. Je kunt dan een onderhoudscontract afsluiten.

Of misschien wil je maandelijks een blog plaatsen of heb je regelmatiger aanpassingen nodig aan je website, ook daarmee kan ik je helpen. Dit kan door middel van een strippenkaart

Wat is inbegrepen?

€ 689,-

 • Een WordPress website gemaakt met Beaver Builder (twv €185,-)
 • 5 pagina's
 • Installatie van benodigde plugins, SSL etc
 • Plaatsen van aangeleverde foto's en teksten
 • Inrichten van het menu en footer
 • Koppelen social media
 • Inclusief privacy verklaring en algemene voorwaarden pagina
 • Koppelen boekingsprogramma of kalender
 • Correctie rondes (2 x)
 • Installeren op jouw eigen domein
 • Na oplevering nog 1 uur support twv €55,-

One Page Website

Heb je eigenlijk maar 1 pagina nodig, waar wel alles naar voren komt wat jouw aanbod is? Dan kan ik voor jou een "One Page Website" maken. 

Eén pagina, met alle informatie die duidelijk maakt wat jij doet! 

Een One page website maak ik voor jou voor €387,- excl. 21% BTW. Daar zit alles bij inbegrepen als een volledige website, maar dan op 1 pagina. Zou je daarna toch nog uitbreiding willen, dan is dat uiteraard altijd mogelijk.

Wat zeggen anderen over mij?

Esther Schmit

Agile Pro Center

Ik had Susanne een uitdagende opdracht gegeven om een website te bouwen, aangezien het hele businessplan nog in de kinderschoenen stond. Daarnaast waren er diverse omstandigheden waardoor het project een aantal maanden stil heeft gelegen. Susanne bleef echter heel geduldig en geregeld bij mij checken hoe het er mee was en toen het zo ver was om weer van start te gaan, gingen we als een speer! Susanne stond altijd voor me klaar, dacht met mij mee en was zeer “Agile”. Ben zeer tevreden en trots op het resultaat. Ik kan Susanne dan ook van harte aanbevelen!

Rachel Rust

JS Divine Lashes and Brows

Ik kwam in contact met Susanne via een vriendin van mij. En ik moet je zeggen, onze samenwerking ging als een speer. Via mail en app communiceerden wij. Alle aanpassingen werden dan bekeken en verwerkt. Ik had binnen no time mijn mooie website.
Wat een geweldig mens is Susanne. Wij hebben elkaar nog nooit ontmoet. Alleen contact gehad via app en mail en toch voelde ik die warmte en positiviteit. Ze denkt mee en dat was heel prettig.
Ik kan haar aan iedereen aanraden.
Nogmaals bedankt voor mijn mooie website lieve Susanne

Patricia Vriesde

Feetology

Susanne heb ik ingeschakeld nadat mijn website al maanden in de slob zat.
Zij durfde dit project aan met een reeds bestaande en enigszins ingedeelde website.
 
Samen heeft zij met mij doorgenomen wat het doel was voor mijn website. Ik wilde een overzichtelijke pagina en niet te veel poespas. Het doel van mijn bedrijf moest duidelijk zijn op 1 oogopslag. Ik heb Susanne binnen dit proces ervaren als iemand; waar ik fijn mee kan samenwerken; kennis, ervaring en kunde heeft binnen dit gebied; die altijd tijd heeft voor vragen; zich vastbijt in het project; precies en nauwkeurig werk aflevert.
 
Kortom ik kijk terug op een fijne samenwerking en ben echt superblij met mijn mooie website.

Sonja Klijn

Senior Accountmanager Consolid

Susanne is een collega met wie ik graag samenwerk, zij is iemand die meedenkt en altijd optimistisch is. In de projecten waar ik met haar samenwerk ervaar ik Susanne als een collega op wie ik kan leunen en bij complexere vraagstukken vind ik in haar een goede sparringspartner.

Wat ze zegt doet zij ook, afspraak is afspraak. Door haar gestructureerde manier van werken heeft zij haar zaken goed op orde, dus wanneer je op zoek bent naar de voortgang in een bepaald project kan zij direct duidelijkheid geven over de stand van zaken, daarnaast is zij in staat om verder door te denken en planmatig te werken, waardoor de juiste verwachtingen geschept worden.

Naast dat Susanne een fijne collega is, vind ik haar een leuk en positief mens!

Joop Breuer

Life Coach

Op 1 maart 2020 ben ik met pensioen gegaan. Stilzitten is niets voor mij en daarom heb ik 4 maanden voor mijn pensionering een certificaat als Life coach behaald. Daar hoort een website bij. Natuurlijk heb ik veel gegoogled maar als beginnend ondernemer moet je ook op je huishoudboekje letten. Veel kwaliteit voor een hele betaalbare prijs. Ik kreeg van Susanne een mail waarin ik de teksten moest aanleveren, welk pakket ik bij de provider kon kopen en een contract om de website te bouwen. Ik kon aan de gang. Daarna was Susanne aan de beurt. Telkens weer een klein feestje om te zien hoe de website vorm kreeg. Maar ook kritische positieve opmerkingen van haar kant hoorde bij dit proces. En dan ineens staat er voor een hele betaalbare prijs een supermooie website. Vrienden en ex-collega’s waren enthousiast en wezen me op een paar steken die ik had laten vallen. Geen punt voor Susanne. Binnen no time waren de zetduiveltjes gecorrigeerd en wat staat is dus echt een website. Als je weet wat je wilt maakt Susanne van jouw idee een prachtige site.

Cindy Doff

cindydoff.nl

Ik vond het fijn samenwerken met Susanne. Susanne bracht me snel op het goede spoor door mee te denken en de juiste vragen te stellen. Ze rust niet voor alles technisch helemaal goed staat en tussentijds kon ik steeds met mijn vragen en suggesties bij haar terecht. We sloten af met een zorgvuldige overdracht. Ik ben erg blij met het eindresultaat!

Ingeborg Franx

Mantelzorgmakelaar Noord Holland

Ik heb de samenwerking met Susanne als bijzonder prettig en leerzaam ervaren. Ze luistert goed naar je ideeën en komt zelf ook met leuke aanvullingen om de website mooier te maken. Daarnaast is zij heel goed bereikbaar wat het samenwerken naast professioneel ook makkelijk maakt.  Ik raad haar aan bij iedereen die een vlotte professionele webdesigner zoekt. Een dikke 10!

Klaar om los te laten?

Neem contact op of stuur een what's app bericht

Contactgegevens

Susanne Koning | SK Support

De Dadelboom 72

1911 KM Uitgeest

KvK 72483784

+31 6 28734253

info@susannekoning.nl

Susanne Koning SK Support contact