Workshop website maken

Toch zelf doen!

Leer in één dag je website maken!

Je bent enthousiast aan de slag gegaan als ondernemer en nu wil je zichtbaar worden. Een website die uitstraalt wie jij bent en waar jij voor staat en die ook nog eens zorgt voor nieuwe klanten. Je wilt zelf aanpassingen kunnen doen, zodat je je nieuwe ideeën of blogs zelf snel kunt plaatsen en niet afhankelijk hoeft te zijn van anderen. Maar hoe begin je? Welke hostingpartij is prettig? Welke CMS systeem moet je kiezen? Kan je afspraken online laten inplannen? Wat moet je eigenlijk allemaal installeren? 

Kortom, de techniek erachter is toch wel lastig. Laat ik dat nou juist ontzettend leuk vinden! Als je mijn workshop gaat volgen, dan zorg ik ervoor dat de techniek achter je website al klaar staat. We gaan dan in 1 dag je website vullen. Ik leer je hoe zelf aanpassingen kunt doen aan kleuren, teksten, foto’s en de opbouw van je website. Als je enigszins met een laptop kunt werken, kunt knippen en plakken, dan kan jij prima je eigen website maken. 

Dit alles doen we op een leuke locatie binnen 20 kilometer vanaf Uitgeest (wordt nog bepaald!). Een fijne lunch, koffie, thee en wat lekkers is uiteraard inbegrepen. Dit alles voor een prijs van €347,- (excl. BTW) 

Wanneer is deze workshop interessant voor jou?

 • Je hebt een website nodig, maar de techniek is lastig.
 • Je wilt leren hoe je je website bouwt.
 • Je wilt zelf aanpassingen kunnen maken.
 • Je hebt geen technische kennis.
 • Je wilt zelf blogs en foto's kunnen plaatsen.
 • Je wilt een professionele website voor weinig geld.

Wat gaan we doen?

Met maximaal 5 andere ondernemers gaan we aan de slag met je website. Vooraf aan de workshop ga ik aan de slag met de techniek achter je website, zodat je je hierover geen zorgen hoeft te maken.

Maar jij mag ook alvast wat doen; jij moet nadenken over hoe je website eruit zal moeten gaan zien. Wie is je doelgroep? Welke informatie moet de website bieden, welke functies moet de website hebben? Moeten bezoekers online afspraken kunnen maken?

Wanneer je je inschrijft voor deze workshop, ontvang je van mij diverse documenten om dit inzichtelijk te maken.

Tijdens de workshop gaan we direct aan de slag om je website vorm te geven, teksten en foto's plaatsen, de footer en je contactpagina inrichten en zorgen dat de lettertypes en kleuren zijn zoals je wenst.

Wat is inbegrepen?

€347,-

 • Je maakt een WordPress website gemaakt met Beaver Builder (twv €185,-)
 • Ik installeer vooraf aan de workshop de benodigde plugins, SSL etc
 • We gaan WordPress en het thema Beaver Builder verkennen.

 

Na deze dag weet je:

 • Welke mogelijkheden WordPress allemaal biedt.
 • Hoe je kleuren en lettertypes in de customizer aanpast;
 • Foto's te plaatsen en te wijzigen.
 • Hoe je plugins moet updaten en hoe je een backup maakt.
 • Plugins toe te voegen.

Na deze dag heb je:

 • De basis voor een mooie, responsive website.
 • Een uur support twv €50,-.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief of neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik gebruik de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je per email op de hoogte te houden van nieuwe workshop datums en ander interessant nieuws. Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van elke email die je van mij ontvangt.  Door je in te schrijven, stem je ermee in dat ik jouw gegevens mag verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Inschrijven Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe workshop datums en ander nieuws
!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Wat zeggen anderen over mij?

Rachel Rust

JS Divine Lashes and Brows

Ik kwam in contact met Susanne via een vriendin van mij. En ik moet je zeggen, onze samenwerking ging als een speer. Via mail en app communiceerden wij. Alle aanpassingen werden dan bekeken en verwerkt. Ik had binnen no time mijn mooie website.
Wat een geweldig mens is Susanne. Wij hebben elkaar nog nooit ontmoet. Alleen contact gehad via app en mail en toch voelde ik die warmte en positiviteit. Ze denkt mee en dat was heel prettig.
Ik kan haar aan iedereen aanraden.
Nogmaals bedankt voor mijn mooie website lieve Susanne

Patricia Vriesde

Feetology

Susanne heb ik ingeschakeld nadat mijn website al maanden in de slob zat.
Zij durfde dit project aan met een reeds bestaande en enigszins ingedeelde website.
 
Samen heeft zij met mij doorgenomen wat het doel was voor mijn website. Ik wilde een overzichtelijke pagina en niet te veel poespas. Het doel van mijn bedrijf moest duidelijk zijn op 1 oogopslag. Ik heb Susanne binnen dit proces ervaren als iemand; waar ik fijn mee kan samenwerken; kennis, ervaring en kunde heeft binnen dit gebied; die altijd tijd heeft voor vragen; zich vastbijt in het project; precies en nauwkeurig werk aflevert.
 
Kortom ik kijk terug op een fijne samenwerking en ben echt superblij met mijn mooie website.

Sonja Klijn

Senior Accountmanager Consolid

Susanne is een collega met wie ik graag samenwerk, zij is iemand die meedenkt en altijd optimistisch is. In de projecten waar ik met haar samenwerk ervaar ik Susanne als een collega op wie ik kan leunen en bij complexere vraagstukken vind ik in haar een goede sparringspartner.

Wat ze zegt doet zij ook, afspraak is afspraak. Door haar gestructureerde manier van werken heeft zij haar zaken goed op orde, dus wanneer je op zoek bent naar de voortgang in een bepaald project kan zij direct duidelijkheid geven over de stand van zaken, daarnaast is zij in staat om verder door te denken en planmatig te werken, waardoor de juiste verwachtingen geschept worden.

Naast dat Susanne een fijne collega is, vind ik haar een leuk en positief mens!

Joop Breuer

Life Coach

Op 1 maart 2020 ben ik met pensioen gegaan. Stilzitten is niets voor mij en daarom heb ik 4 maanden voor mijn pensionering een certificaat als Life coach behaald. Daar hoort een website bij. Natuurlijk heb ik veel gegoogled maar als beginnend ondernemer moet je ook op je huishoudboekje letten. Veel kwaliteit voor een hele betaalbare prijs. Ik kreeg van Susanne een mail waarin ik de teksten moest aanleveren, welk pakket ik bij de provider kon kopen en een contract om de website te bouwen. Ik kon aan de gang. Daarna was Susanne aan de beurt. Telkens weer een klein feestje om te zien hoe de website vorm kreeg. Maar ook kritische positieve opmerkingen van haar kant hoorde bij dit proces. En dan ineens staat er voor een hele betaalbare prijs een supermooie website. Vrienden en ex-collega’s waren enthousiast en wezen me op een paar steken die ik had laten vallen. Geen punt voor Susanne. Binnen no time waren de zetduiveltjes gecorrigeerd en wat staat is dus echt een website. Als je weet wat je wilt maakt Susanne van jouw idee een prachtige site.

Contactgegevens

Susanne Koning | SK Support

De Dadelboom 72

1911 KM Uitgeest

KvK 72483784

+31 6 28734253

info@susannekoning.nl

Susanne Koning SK Support contact